Reset Password
If you've forgotten your password, you can enter your email address below. An email will then be sent with a link to set up a new password.
Cancel
Reset Link Sent
If the email is registered with our site, you will receive an email with instructions to reset your password. Password reset link sent to:
Check your email and enter the confirmation code:
Don't see the email?
  • Resend Confirmation Link
  • Start Over
Close
If you have any questions, please contact Customer Service

Felació!!!  

Tsimpatic 56M
29 posts
7/31/2015 2:40 am
Felació!!!

Mes de Juny!!! Avui fa especialment calor tot i que la brisa és fresca i s’agreix, estic esperant assegut en la meva Harley aprofitant l’ombra d’un grup d’arbres, estic atent al mòbil fins que rebo el teu missatge de que estes buscant-me. T’envio un wasap amb la ubicació i en 5 m arribes i aparques al meu costat.

Surts del cotxe i t’acostes a mi i sense mediar paraula m’agafes de la nuca i em beses amb suavitat i et retires saludant-me amb un hola sensual. Els teus ulls són com imans, la teva mirada m’atrau, la teva boca ben perfilada és coma una flor carnívora que crida l’atenció de les seves preses i un cop dins les devora….Hipnotitzat m’acosto mirant-te, amb lentitud, el temps es para, acaricio els teus llavis amb els meus amb la intenció de besar-los, però faig una pausa a un mil·límetre per sentir-los bategar, oloro la teva essència, els observo, estan rosats...mmm els desitjo, un primer petó tendre per gaudir de la textura suau i càlida…mmm, un segon per certificar que són reals…tasto els teus llavis atrapant-los entre els meus, els assaboreixo , els mossego amb tendresa, no els deixo escapar…amb suavitat recorro la meva llengua sobre ells per captar la seva sensualitat, jugo amb ells, els mullo i els acaricio.

Amb els meus llavis tendres, gruixuts, calents i apassionats, devoro cada mil·límetre. La meva ma acaricia la teva galta recorrent-la suaument fins l’orella, rodejant-la, els dits es perden entre els teus cabells. Sense deixar de gaudir del llarg joc entre les nostres boques apassionades.

No et deixo escapar, sento com obres els llavis per deixar escapar un sospir, la meva llengua es cola entre ells buscant la teva per iniciar una dansa al voltant d’ella per captar totes les sensacions que pugui generar les meves carícies dins la teva boca sense oblidar-me dels teus llavis, amb tendresa assaboreixo la calidesa del teu alè i l'escalfor de la teva boca, sentint la teva respiracions en la meva.

Llavis contra llavis i les nostres llengües tastant-se mútuament en un petó apassionat de desig per devorant-nos l’un a l’altre. Mmm llavis tendres i ferms, llengua amb desig descontrolat, un desig que contagia el cos perdent-se en la passió del petó…S’ha parat el temps…ens separem amb lentitud sense deixar escapar la essència i el plaer del moment atrapat en el nostre Cervell…

M’agafes de la ma i em convides a seure en el seient del conductor del teu cotxe i tanques la porta, i rodeges el cotxe no deixant de mirant-me mossegant-te el llavi inferior, no perdo detall i observo com camines amb sensualitat, ufffff quin culet que tens!!!!

T’asseus en el seient del copilot i ens tornem a besar, uffffff els teus petons em fan trempar, els pantalons agarbien la meva excitació, la teva ma esquerra m’acaricia la nuca i la dreta es cola per sota la meva samarreta per acariciar-me el tors…sento com explores la meva pell amb la gemma dels dits fins trobar els meus mugrons i t’entretens amb ells, els carícies, pessigues, estrenys amb els dits li dediques tota classe d’atencions mentre no deixo de gemegar dins la teva boca. Estic molt excitat….t’agafo dels cabells i et separo de la meva boca….i aprofites per enviar-me senyals de desig, et mossegues el llavi inferior mentre fas lliscar els teus dits pel meu pit, ventre fins acariciar-me el sexe per sobre del pantaló. Observes la meva expressió desesperada i a la vegada alleugerida quan m’acaricies. I no perds temps, descordes el cinturó, després el botó i fas anar la cremallera avall i em tornes a acariciar per sobre dels bòxers, mesurant la meva erecció i masturbant-me lleugerament.

Uffff retiro el cap enrere excitat i amb la respiració accelerada, retires els bòxer i els pantalons per deixar alliberar-me…sospiro i passes de mirar la meva expressió a contemplar el meu penis erecte, t’apoderes d’ell amb les dos mans i em masturbes amb suavitat contemplant com baixa la pell i deixa en descobert el meu gland. Li dediques el teu temps, Em fiques els dits a la boca i humits tornen al meu gland que el rodeges mentre amb b l’altre ma agafes els meus testicles. Combines el joc amb canvi de mans, amb masturbació, m’agafes de l’arrel i fas pujar i baixar la pell, escoltant els meus gemecs.

Mentre em masturbes m’aixeques la samarreta i em t’acostes, em beses el mugrons, fas ballar la teva llengua sobre ells, els xucles mossegues i les meves mans es perden entre els teus cabells. Entre petons i mossegades vas baixant assaborint cada cm de la meva pell i la meva excitació augmenta sentina com t’acostes al meu sexe. El meu membre es esclau de les teves mans i noto com em beses el pubis, l’arrel, els testicles….hoooooo gemego en sentir la calidesa dels teus llavis xuclant-los. Beses el meu tronc, pujant poc a poc i explorar cada cm de la meva erecció, petons, mossegades, llepades uffffffffff i les mans que no estan quietes ufffff.

Amb la punta de la llengua estimules el filet que uneix el gland amb la pell, el meu cos es tensa, estic neguitós de plaer, de sobte passeges la teva llengua sobre el meu gland….uffff crido, la sento calenta i humida, poses els teus llavis sobre la punta i amb la llengua jugues amb el foradet, el lubriques i poc a poc l’absorbeixes com si el meu sexe entres en un foradet ben tancat, pressiones el meu gland amb els llavis sense deixar de ballar sobre ell. El meu gland desapareix en la teva boca, uffff sento calor, suavitat, sento carícies, plaer….i les meves mans s’aferren als teus cabells.

Et dediques exclusivament al gland, entra i surt de dins teu cada cop més humit i excitat, noto com la llengua augmenta el ritme i els teus llavis es fan notar cada cop que entra, els meus testicles estan sent torturats, el meu penis, tot per les mans mentre augmentes el ritme. La meva respiració esta descontrolada, el plaer augmenta per moments i les tremolors m’envaeixen. Uffff el meu gland rep unes sensacions sublims i ho saps, notes com el meu cos es mou intentant follar-te la boca, desesperat per tenir l’orgasme, però vols donar-me el màxim de plaer i no tens pressa i segueixes estimulant, vols que em corri sense un ritme<b> violent </font></b>que les sensacions em portin a l’extasiïs, uffff estic com una moto, et suplico que no paris que augmentis el ritme.

De sobte te l’empasses sencera fins la gola i tornes a sortir….un grit exhala de mi….i repeteixes una i altre vegada…crido desesperat….T’estiro dels cabells i et separo un moment del caramel…m’acosto i et beso apassionadament per gaudir del meu sabor però aviat et torno a deixar fer….passes la llengua pels teus llavis i tornes a apoderar.-te del meu sexe, crido en sentir el humitat i l’escalfor de la teva boca.

Tornes a la punta i comences novament el ritual però ara decidida a buscar el premi, poc a poc per sense aturar-te, amunt i avall, engolint-la i fent que fregui dins la boca, augmentes el ritme, la meva polla s’infla, els meus gemecs intensos, la meva respiració descontrolada, saps que estic apunt i el ritme es mes alt. Sents com el meu cos es tensa i el meu sexe en el punt àlgid de l’erecció
Crido que em corroooooooo!!!! Segueixes el ritme esperant que el meu cos exploti…..

I de sobte un calfred em recorre el cos, sents com el meu penis s’infla per explotar dins la teva boca una sacsejada i una ejaculació la primera intensa, violenta mentre el meu cos envesteix la teva boca rebent un plaer intens, de seguida varies mes, a cada una un regalim de líquid calent acompanyat dels meus gemecs, t’omplo la boca de plaer, regalima pel meu sexe mentre continues donant-me plaer, segueixo empalmat i aprofites el semen com a lubricant, per entre la boqueta va sortint però ho reculls amb la llengua per posar-ho obre el gland i continuant donant-me plaer. Succiones, llepes, jugues i jo nomes puc que sospirar i gaudir mentre t’acaricio el cap. Segueixo erecte dins teu assaborint el plaer que m’estàs donant, la teva boqueta es inquieta i em relaméix i juga amb tot el que ha rebut….la sensibilitat que tinc ara mateix fa que et retiri el cap i em mires amb encara restos de sobre la boqueta….uffffff no ho puc evitar, retiro el teu cap enrere i et beso….uffff fins que quedo exhaust, ens donem uns minuts de pausa…..i anem


pelirrojaguay 63F
5820 posts
7/31/2015 5:25 am

Que bo!,nen... me alegra que ho pasis tan be
petóns

No tomes la vida tan en serio ,al fin y al cabo no saldrás vivo de ella ...


Become a member to create a blog